Att köpa sin bostad är ofta ett stort beslut och det är mycket som ska stämma för att det ska kännas rätt. Börja med att fundera på vad ni har för behov och vad ni är ute efter? Vilket område vill ni bo i? Hur många rum vill ni ha? Osv.
Se till att ha all finansiering med banken klar i god tid. Med ett lånelöfte vet ni på förhand hur mycket ni kan låna och är en trygghet för er när ni ska buda på en bostad. Vi hjälper er gärna med bankkontakten så ni får klart med lånelöftet och har koll på er budget. Tveka inte att slå oss en signal om ni har frågor angående det vi har till salu. Hittar ni för tillfället inte vad ni söker så skicka gärna oss ett mail med lite information på vad ni söker så återkommer vi så fort vi får in nåt som kan passa er.
Äger ni en bostad som ska säljas i samband med att ni hittar en ny så hjälper vi er med en kostnadsfri värdering så vet ni hur mycket er bostad är värd. Då får ni ett försprång när drömbostaden väl dyker upp. Kontakta oss så berättar vi mer hur vi kan hjälpa er i sökande efter ert nya drömboende.